قسمت
01
تبلیغات و فروش به زَبونِ آدمیزاد
اضافات رو بریز دور، خلوتش کن!
مشاهده در سوشال مدیا :
اگر تصمیم داری تویِ اینستاگرام و یا وبسایت خودت فروش داشته باشی نیاز نیست که شلوغش کنی، فقط متمرکز باش و روی تنها محصولت و یا حداقل تعداد محدودی از محصولات خودت کار کن!
اگر نکته این ویدئو رو گرفتی و دوستش داشتی اونرو با دیگر دوستان خودت به اشتراک بگذار
همه فکر میکنیم که برای فروش باید دنبال یک منطق پذیرفته شده برای مخاطب گشت تا اونهارو مجاب به خرید محصول و خدمت کنیم، این در حالیه که مشتری صرفا برای ارضای نیازها و خواستههای خودش محصول مارو میخره تا با خرید محصول ما به اون حس رضایت دست پیدا کنه.
پس برای فروش بیشتر راههای ارتباط احساسی رو تقویت کنیم، فروش به خودی خود اتفاق میافته!
مخاطب ما از جنس خودمون هستن هرچقدر به محتوای خودمون رنگ و لعاب بدیم نقاط مشترک خودمون رو با مخاطب کمتر میکنیم، سادگی و اصیل بودن در محتوا تاثیر اونرو چندین برابر میکنه، حتی توی تبلیغات هم به صورت هوشمندانهای توسط مشتری رصد میشه و کسی برنده این مذاکره فروش هست که روی مرز سادگی و اشتراک قدم بمیداره اگر دنبال فروش محصول و خدمتتون هستید دردهای مشتری رو پیدا کنید و از زبان اونها دست به حل مشکلاتشون در قالب ویدئو و محتوای تبلیغاتی بزنید! اگر نکته این ویدئو رو گرفتی و دوستش داشتی اونرو با دیگر دوستان خودت به اشتراک بگذار
ما زمانی که به محصول خودمون اطمینان و ایمان داریم میتونیم اونرو خوب معرفی کنیم و به طبع اون فروش خوبی هم داشته باشیم. رعایت انصاف توی قیمتگذاری این اطمینان قلبی رو برای معرفی خوب فراهم میکنه، متاسفانه از بس توی تبلیغات بزرگنمایی میشه بعد از خرید مشتری رو پشیمون میکنه (چرا که اونقدر نمیارزیده) و این بزرگترین ضربهای هست که برندها به خودشون میزنن! معنای “مشتری” رو باید به “مشتری وفادار” تغییر بدیم چرا که این مدل مشتری هست که ما رو ثروتمند میکنه و برای خرید محصولاتمون پیش از رونمایی هم پیش خرید میکنن ، پس به طمع پول بیشتر تیشه به ریشه برند خودمون نزنیم! ((سعی کنیم اپل باشیم تا نوکیا))
خیلی از دوستان، به ویژه عزیزانی که در حوزههای تخصصی کار میکنن به این باورن که اگر از اصطلاحات تخصصی خودشون استفاده کنن در دید مشتری بیشتر مورد قبول واقع میشن در حالی که مشتری نهایی ما، (سادهتر بگم: کسی که در نهایت از ما خرید میکنه) به دنبال رفع نیاز خودش هست پس هرچقدر این دیالوگ و گفتمان ما به ذهنیت و سطح علمی اون نزدیکتر باشه فروش ما موفقتر خواهد بود.
همه ما که توی اینستاگرام داریم فعالیت میکنیم و یا کسب درآمد داریم باید به موازات کارمون به فکر پیج بیزینسی خودمون هم باشیم راز بیشتر فروختن و کسب درآمد کردن از این محیط بیشتر دیده شدنه!
پس افزایش فالوور هدف و افزایش تعامل باید اولین قولی باشه که به خودمون میدیم.
این ویدیو نقطه شروع سری جدید سری محتواهای تبلیغات و فروش به زبون آدمیزاده پس به یاد داشته باش که به تو و خودم چه قولی دادم
با قدرت بریم که بترکونیم …
اهمیت تبلیغات رو درک کن، چون خیلی مهمه! همه جا تبلیغات مهمترین نقش رو داره اصلا بدون تبلیغ دیده شدن کار خیلی سختیه، اهمیت موضوع الان برای ما روشن شده که اگر بخوایم موفق عمل کنیم و سریع توی هر مارکتای که بخوایم جا باز کنیم بعد تولید محتوای لازم برای اثبات توانمندی خودمون باید بریم سروقته تبلیغات گسترده تا برند خودمونرو توی مارکت جا بندازیم…
اگر بعد از این ویدئو این اهمیت رو درک کردی بهت تبریک میگم تو خیلی از رقبای خودت جلو هستی
تبلیغات هزینه داره دوست من؛ درسته که افزایش فالوور خوبه و موجب افزایش فروش شما میشه ولی شما توی هر مرحله از تبلیغ که جلو میرید باز هزنیه اونرو در کسب و کارتون احساس میکنید (البته به مرور نسبت هزینه به میزان درآمد شما کم و کمتر میشه) اما توی همون مراحل اولیه باید محصولی برای فروش خودتون داشته باشید و خیلی سریع بعد از تبلیغ اول و دوم وارد فاز درآمدی بشید تا بتونید از عهده هزینه تبلیغات بیشتر و گسترده بر بیاید!
هیچ چیزی در این دنیا به رایگان بدست نمیاد!
یادمون باشه که با افزایش فالوور ها به تناسب حجم دایرکت ها هم افزایش پیدا میکنه و اگر با استفاده از ابزارهای اینستاگرام از جمله هایلایت ها نتونیم از حجم دایرکتهای دریافتی کم نکنیم به ناچار باید به تعداد ادمین های پیجمون اضافه کنیم!
دوستانی که سابقه تبلیغ و رشد پیج رو داشتن قطعا این موضوع رو خیلی بهتر درک میکنن ولی توصیه من این هست که با استفاده ترکیبی از هایلایتها و لینک اسلایدهای اون به فرمهای تماس سایت (که البته قابلیت ارسال پیامک تاییده به مخاطب رو داشته باشه) این حجم ورودی دایرکتهارو مدیریت کنید.
کمی خلاقیت به کار ببرید و در نحوه ارتباط پیجهای بزرگ با مخاطبینشون دقیق باشید.
قطعا یکی از مهمترین کارهایی که باید در هنگام تبلیغات انجام بدیم این هست که نسبت به سناریو تبلیغاتی خودمون مطمئن بشیم تا هزینه ما سوخت نشه و برآوردی درستی رو نسبت به نتیجه نهایی داشته باشیم.
برای همین هست که تبلیغاتچی ها برای کاهش ریسک تبلیغات یه دوره R&D میگذارن ؛ یعنی بنر تبلیغاتی رو در حداقل سه تا سناریو مختلف تهیه میکنن و و در فواصل زمانی یکسان نتایج بدست اومده رو باهم مقایسه میکنن.
یعنی هر سناریویی که بتونه هدف کمپین ( حالا فروش و یا افزایش فالوور ) بیشتری رو نتیجه بده بودجه تبلیغاتی اصلی رو به اون اختصاص میدن.
چیزی که خیلی از متخصصین ازش به عنوان سفر مشتری اسم میبرن دقیقا همون مسیر تبلیغات شماست ، اینکه شما باید بیشتر دیده بشید مهمه ولی از اون مهمتر دقیقا لحظه ای هست که مخاطب روی آی دی پیج اینستاگرام شما کلیک میکنه!
آیا مخاطب دقیقا ادامه همون مسیری که شما بنر تبلیغاتی خودتون به تصویر کشیدید رو خواهد دید؟ و یا اونرو شُکه میکنید؟ حواستون به تک تک اجزای دخیل در تبلیغات پیج تون باشه !
حساب شده عمل کنید…
اگر تا به حال برای پیج خودتون تبلیغ رفته باشید و یا حداقل پیجی که در حال تبلیغ هست رو زیر نظر داشته باشید متوجه خواهید شد که تنها 9 و یا نهایتا 12 پست آخر هستند که به صورت لایک ، کامنت و ویو میگیرن این یعنی اینکه شما برای رشد تعداد فالوور و تبلیغات فقط 12 تا پست نیاز دارید که در کنار هایلایتهای ضروری مثل رضایت مشتری و ارتباط با ما و تماس با ما وارد مرحله تبلیغات گسترده اینستاگرام بشید.
همراه من در پستهای آموزشی تبلیغات و فروش به زبون آدمیزاد باشید که اتفاقات خفی در راهه
ما یک آژانس طراحی و توسعه به صورت ریموت هستیم که هدف خود را تولید محصولات دیجیتالی زیبا، کاربردی، دسترس پذیر با کارکرد آسان قرار داده ایم.
ورود | ثبتنام